Porc de Palou a Ben Trobats!

El dilluns 7 de desembre vam col·laborar amb el programa Ben Trobats del grup “La Xarxa”. El magazín digital dirigit i presentat per Clara Tena, inclou entrevistes, espectacle, humor i gastronomia! 

Cada dilluns, el Jordi Ávila, activista gastronòmic, té un espai de gastronomia dins la programació del magazín, en el qual vam participar juntament amb el xef Jordi Llobet.

 


El xef va preparar dues receptes festives ideals per aquestes dates. Primer, la seva pròpia interpretació de la clàssica amanida cèsar amb presa de Porc de Palou, i després una coca de poma i secret de Porc de Palou. Boníssimes!

Va ser una jornada intensa però una gran experiència. Moltes gràcies a l’equip de Ben Trobats per comptar amb nosaltres. 



Aquí teniu el tall del vídeo, esperem que us agradi. I si voleu veure el pas a pas de les receptes, recordeu que les tenim totes penjades al nostre canal de Youtube!



Comentaris