PORC DE PALOU, una marca compromesa amb l’esport i el territoriLa carn de porc de qualitat diferenciada té un alt contingut en proteïnes , necessàries per a la conservació i el bon desenvolupament de la massa muscular.

Per aquest motiu, el seu consum està recomanat per una correcta pràctica esportiva.
Porc de Palou és una marca arrelada al territori, i ens agrada vincular-nos i donar suport a les iniciatives de caire esportiu de casa nostra.

En aquest blog us presentem  les entitats i empreses esportives amb les que col.laborem : Club Esportiu Futbol Sala Fonollosa ,Club de Futbol Cardona com a patrocinadors al Torneig de la Sal de futbol femení, Tracks de Bacus que organitzen tours per el Bages en bicicleta, club de Patinatge Cardona ... i també us fem un recull diverses curses on Porc de Palou ha estat present: Rajadell Trail Race, Xamal Race de Fonollosa, Cursa Corriols de Sant Salvador de Guardiola... entre d’altres.

Agraïm a totes elles la confiança dipositada en nosaltres i esperem poder seguir treballant junts durant moltes edicions més.Entrega de premis Cursa Corriols Sant Salvador de Guardiola

Cursa Corriols Sant Salvador de Guardiola

Entrega de premis Cursa Rajadell Trail Race

Club Esportiu Futbol Sala Fonollosa

Torneig de la Sal C.F. Cardona 

Patinatge Cardona Comentaris